Leerlingen ondernemend leren handelen is een belangrijke uitdaging! Het zal hen helpen om een zinvolle plaats in te nemen in de maatschappij en in de economie. Het Top Team ondernemend project voor de tweede graad is gericht op het niveau en de leefwereld van leerlingen uit de tweede graad.

De vraag naar meer economische en financiële geletterdheid in het onderwijs is groot en bovendien gaapt er een diepe kloof in financiële (voor)kennis tussen leerlingen onderling. Daarom wordt elk Top Team project steeds (ter plaatse) intensief begeleid door ervaren ondernemers met een ruime onderwijservaring, zodat het voor alle deelnemende leerlingen een leuke en leerrijke ervaring wordt.

Tweede graad

De Top Team ondernemende projecten leggen de nadruk op:
- een gemotiveerde keuze voor een economische studierichting,
- economische en financiële geletterdheid,
- een betekenisvolle economie met de nadruk op duurzaamheid,
- ontwikkeling van initiatief, ambitie en ondernemingszin.

Het Top Team project voor de tweede graad vormt een eerste kennismaking met concurrentie. Bij dit project hoort het Top Team handboek voor de tweede graad.

Dit (halve dag) project kan onder begeleiding van Top Team trainers doorgaan in eigen school (19,90 euro per deelnemer) of in een hiernaast vermelde hogeschool (15,00 euro per deelnemer).

In de deelnameprijs is steeds het Top Team handboek en integrale Top Team begeleiding inbegrepen.

Voor extra informatie of voor een inschrijving kan u rechtstreeks contact opnemen met Top Team coördinator Rob Frederix. U mag ons ook steeds uitnodigen voor een gratis demo in eigen school.

Top Team bedrijfssimulaties vragen geen voorkennis!

tweede graad - dendermonde

De economieklassen van het derde en het vierde jaar van het Heilige Maagdcollege Dendermonde mochten zich meten in het Top Team bedrijfsspel.Een goed gevulde, leuke en leerrijke voormiddag met een fijne beloning als afsluiter!

Data

PXL Hasselt
maandagnamiddag 29/04/2024