Leerlingen ondernemend leren handelen is een belangrijke uitdaging! Het zal hen helpen om een zinvolle plaats in te nemen in de maatschappij en in de economie. Het Top Team ondernemend project voor de tweede graad is gericht op het niveau en de leefwereld van leerlingen uit de tweede graad.

De vraag naar meer economische en financiële geletterdheid in het onderwijs is groot en bovendien gaapt er een diepe kloof in financiële (voor)kennis tussen leerlingen onderling. Daarom wordt elk Top Team project steeds (ter plaatse) intensief begeleid door ervaren ondernemers met een ruime onderwijservaring, zodat het voor alle deelnemende leerlingen een leuke en leerrijke ervaring wordt.

Het Top Team ondernemend project voor de tweede graad legt de nadruk op het verwerven van onderstaande sleutelcompetenties.
- Economische en financiële geletterdheid.
- Ontwikkeling van initiatief, ambitie, ondernemingszin en loopbaancompetenties.

Tweede graad

Dit (halve dag) project kan onder begeleiding van Top Team trainers doorgaan in eigen school (19,90 euro per deelnemer) of in een hiernaast vermelde hogeschool (15,00 euro per deelnemer).

In de deelnameprijs is steeds het Top Team handboek en integrale Top Team begeleiding inbegrepen.

Voor extra informatie of voor een inschrijving kan u rechtstreeks contact opnemen met Top Team coördinator Rob Frederix. U mag ons ook steeds uitnodigen voor een gratis demo in eigen school.

Top Team bedrijfssimulaties vragen geen voorkennis!

tweede graad - dendermonde

De economieklassen van het derde en het vierde jaar van het Heilige Maagdcollege Dendermonde mochten zich meten in het Top Team bedrijfsspel.Een goed gevulde, leuke en leerrijke voormiddag met een fijne beloning als afsluiter!

Data

Arteveldehogeschool Gent
woensdagvoormiddag 25/03/2020
Howest Brugge
woensdagvoormiddag 04/03/2020
PXL Hasselt
maandagnamiddag 27/04/2020